Anotace: Veľmi sa bojím, čo mi na toto poviete, pretože som písala niečo po strááášne dlhom čase...Som zvedavá:-)
Pěkná, smutná. Já vidím děšť z jiné strany. Jako očistný, chlácholivý, konejšivý, něžně roztančený.
19.06.2010 18:40:00 | Pevya
Smutné vzpomínky na déšť
co odnes chvilky milé
navždy.
Však přijde zas ta krásná chvíle
s pocitem dvou věrných srdcí.
ST.Povedená báseňka.
15.04.2010 21:57:00 | Paulín
Mišičko, ani nevíš jak moc si mě potěšila tím, že ses vrátila!!:) Mám z toho opravdu velkou radost!Ta básnička je nádherná, však jsem ti několikrát psala, že tvá dílka mám hrozně ráda...a co se týče mě..nezklamala si!!=) a pevně doufám, že už budou básničky přibývat..moooc děkujíí :)
13.04.2010 23:40:00 | Giginka