Iluze
Anotace: Je to taková dost zmatená básnička, no posuďte sami :)
Koukám se na nebe plné stříbrných hvězd,
přemýšlím, jestli ukrytý v nich můj osud jest.
Jejich stříbřitý třpyt mě hladí po tváři,
hlavu mám položenou ve voňavém, travnatém polštáři.
Jsem věčný snílek a budu jím,
vím však, že některé věci nikdy nezměním.
Však možná lepší je žíti v iluzi,
že každý den se slunce probouzí.
Že jen láska oblaka rozráží,
když ledový déšť štípe tě do tváří.
To jsou jen sny realita je jiná,
však jsem snílek a věřím ve svého anděla.
Buďme snílci, nevzdávejme se svých snů,
Nikdo nejsme bez citů.
O iluze můžeme přijít v mžiku,
užívejme si tedy těch krásných chvil snů a okamžiků.
Však nejvíc svou duši poraní,
Ten, kdož chtěl vzít hvězdy do dlaní.
A nepodařilo se mu to...
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)