Ze života hmyzu
Anotace: taková blbůstka :)
Beruška na vlásku
žadoní o pásku
přes oči.
Pod křídly bělásků,
na loži z oblázků
hlava se zatočí.
Na listech krůpěje,
včelka se nesměje
broukovi.
Nezbývá naděje,
nikdo už nesmeje
zaryté okovy.
Pod nebem slunečným,
v závoji smutečním
mohylka.
Mravencům napovím,
těžko teď hledá rým
zabitá kobylka.
Na louce z kvítí
těžké je žití
hmyzu.
Nežli být bití
lepší je býti
hromádkou slizu.
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Tomáš Přidal, sveřep, Anejet, Akura, labuť, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)