Anotace: inšpirace v rozhovoru s Mimozemšťanem cituji: angeliček: "co je?" Mimozemšťan: "hledám nekonečno." jinak za každy koment sem ráda
Život je všechno a nic
život je radost i smutek
a vše se točí v kruhu a ve spirále.
Nejen hvězdy a galaxie, ale i my s našimy životy.
A hledat kde je začátek a konec všeho bytí?
To nikdo neví, jen by se to asi dalo tušit.
Co bude dál po našem životě, těžko říct, to bude vědět každý z nás až ta chvíle nastane, až bude čas.
Ale to už zprávu živým nedáme.Bohužel, ale spíš bohudík.
Zajímavá úvaha.
14.04.2010 20:34:00 | Paulín