Pro Vás dva
Anotace: Proč je anotace povinná?
Až půjdu zase večer spát,
budu s láskou vzpomínat,
na přenádherné slunečné dny
plné radosti, a dětské hry,
vzpomenu si na Tebe
a budu se dívat na nebe.
Vzpomenu si na ustaranou tvář,
zasloužili byste svatozář.
Chybíte mi s babičkou,
byli jste mou tajnou krabičkou.
Krabičkou plnou lásky a pochopení,
je to tak dávno a mě to stále bolí.
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)