Ticho
Taková asi nenormální holka,
co neví, jak tančí se polka.
Normální a bláznivá
taky hodně bázlivá.
Neumí pořádně promluvit,
nechce nikoho okouzlit,
žije si své skryté tajemné ticho,
a je jí dobře, když nebolí jí břicho.
Nechce se jí mluvit zbytečně moc,
nestojí to za přemýšlivou noc,
kdy omlouvá se za pár slov,
co nepochopí ani filozof.
Nechce obtěžovat svou přítomností,
radši zavře se do svého tajemství.
Má to ráda a když už neví jak dál,
napíše na modrý Liter blábolů pár.
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)