osvobození
Anotace: momentka - rychlotvorba
Zatím co ještě v dálkách planou
ostatky trpké potupy
v dlaních nesou zástupy rudý hněv
a rudým ránem končí
probdělé noci zbabělcovi
náš smutek nesou jiní
napříč ulicemi
vzduch je ledově čerstvý
a městem tiše teče řeka zapomnění
pod bledě béžovým nebem
...
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Dota Slunská, susana načeva, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)