Blues za zavřenými dveřmi
Jsi
Déšť co tančí v rozpitých
řasenkách
a na střechách tramvají
Jsi
delirium každé sklenky
co k ústům pokládám
a hloubka kresby
v každém uhlu
jehož se prsty dotýkám
...
i tahle zkurvená doba
co se řasí
v minisukních
diářů
...
beze slova mizíš
mi na rtech
...
ne tak docela
výmysl
motýl co je tak trochu
i žížalou
a proto nedýchám
...
Jsi latinskej název
pro květinu
co chci znát
zpaměti
...
vůně co roztančí
léto
...
zapomeň že jsem
vždyť je to jednoduché
i já zapomínám
ZAVÍRAT DVEŘE
ZHASÍNAT PLAMEN
ZAMYKAT
DUŠI
do prázdného bytu
Občas zapomenu
své tělo v cizí náručí
Rozčesat si vlasy
Nakrmit racky
svou prázdnotou
VŽDYŤ JE TO TAK SNADNÉ
ZAPOMENOUT
Nechci moc
Jen nebýt
v Tobě
tak strašně
moc
hluboko
Přečteno 303x
Tipy 20
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, ilona, sophia92, Psavec, komantytapel, ziriant, Květka Š., CULIKATÁ, hanele m., labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)