Opuštěný dvůr
Anotace: Fotka z jednoho brněnského dvora
Nakyslý zápach včerejšího dne,
nejapné žerty na pavlači,
opuštěný strom se na dvoře pne,
na něm jediné hnízdo ptačí.
Na dvoře stojí staré klepadlo,
ležící kocour z něho číhá.
Asi ho z jara náhle napadlo,
ochránit křehkost toho hnízda.
Přečteno 386x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Zasr. romantik, hašlerka, Psavec, CORONATION, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š., Tacca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)