SMRT
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
SMRT
Viděl jsem JI
jak tančila mezi hroby
s prostou hlavou bez ozdoby
spoře, šedě oděná
bez předsudků, bez jména
vzývaná i prokletá
tak to je TA
které smrt říkají
když s nenávistí
přejí si ji potají
navzájem
pak hořce zalkají
když kosou máchá nad krajem!
Viděl jsem JI
tančit mezi svými
když rukama kostnatými
duše v řady rovnala
dříve, než se rozední
tak to je TA
staletá
spravedlivá poslední
na týhle zemi
spravedlivá
mezi všemi!!
Přečteno 344x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, Javavia, Psavec, zenge, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)