Anotace: Umění naslouchat a nemyslet sobecky pouze na své vlastní já.Takové ohlédnutí a nynější posílení a víc nepovím,hezky si sním:-))
Vždyť může ukryto i mezi řádky být,
není nutno vše hned vyzvonit...
No, chlapi s tím problémy většinou nemívají :o)
14.04.2010 18:37:00 | Šerpík 1