Heavy Metal a Hard Rock, to je nepřekonatelná muzika...
To, co jsi sem vychrlil ty to je Black Metal, tam se jenom BLIJE podobně jako v tomhle dílu...
23.11.2010 20:36:00 | Corsica
NN řekla bych, že na věku nezáleží. Mě to bavilo a je to přesné, trefné.Možná až moc hravé na metal..ST.
14.04.2010 12:34:00 | PPetrushka
...na tuhle muziku už holt nemáš věk, tak radši moc neexperimentuj, mohlo by Tě to stát zdraví! :-))
14.04.2010 11:09:00 | 6thSun