Mrkací panenka
Anotace: Hmm, možná bych to dala do spojitosti s důchodci...
Mrkací panence se rozbily oči,
už nikoho neoslní.
Zavřená očka neznamenaj nic
a vlhké řasy po jedné opadaly.
Malá holčička ji vezme do ruky,
snad naděje na lepší zítřek,
panenka radostí se vznáší
...
a pak dopadne na dno popelnice.
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)