Anotace: Když je něco postulátem, nemá smysl změnu chtít. Lepší snad do oka drátem, než slonem mezi sklem být.
Když Tě pustí do kuchyně a nechá uklízet v příborníku, ať se pak nediví, že odkudsi nedaleko (či přímo z nitra) domova přemýšlíš: "Za co? proboha, za co?!"
27.07.2010 15:08:00 | Špáďa
Z pohledu slonice: mně porcelán nevadí. Ale tahání za chobot by mi příjemné nebylo!
15.04.2010 12:33:00 | Liv
..putujme za svým cílem..koukejme kolem..
..třeba i na porcelán..
..že se něco pomačká ..rozbije..to se stává..
..je to nejspíš výzva..a ta nepočká..
..a není moudré ohlížet se zpátky..neb..
..finis coronat opus..
14.04.2010 18:45:00 | isisleo