Někdy jsou věci mezi nebem a zemí... mám tím na mysli, že totok dílko nejspíš pochopí jen ten, jež Tě trošku zná...
17.04.2010 13:22:00 | NikitaNikaT.
Možná jsem tehdy napsal do komentáře něco zcela jiného, teď jsi ale vstoupila do jiné řeky, nebo do jiného těla...
ať se duše již nebojí!
Jiří senior
15.04.2010 19:02:00 | j.c.