Dualita
Anotace: Text psaný pro kapelu Aequilibrium
Rozpad osobnosti
A strach z budoucnosti
Provází člověka
Který nic nečeká
Lidem se vyhýbá
A žije v pochybách
Vládne paranoia
Nad jeho druhým já
Když je člověk schizofrenní
Jednotná osobnost není
Individualita
Není vůbec spojitá
Dvě duše v jediném mozku
Dělají z člověka trosku
Člověk teď v depresi je
Táhni Schizofrenie!
První já je klidné
Ke člověku vlídné
A z jeho myšlenek
Štěstí jde navenek
Zatímco druhé já
Štěstěnu postrádá
Problémů řešení
Vidí v oběšení
Když je člověk schizofrenní
Jednotná osobnost není
Individualita
Není vůbec spojitá
Dvě duše v jediném mozku
Dělají z člověka trosku
Člověk teď v depresi je
Táhni Schizofrenie!
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Anura, CULIKATÁ
Komentáře (0)