Chybami se člověk učí, to je fakt, ale někdo se nepoučí a to je smutné... Zamyšlenkové je Tvoje dílko.
23.04.2010 10:35:00 | NikitaNikaT.
ta.cupka...moc hezké! Tvoje výpověď mi říká že víš co chceš, jdeš po té správné cestě a ta tě dovede vždy ke štěstí a k úspěchům.
15.04.2010 15:55:00 | carodejka