Vzpomínka
Anotace: První láska je nejkrásnější...
U starých kostelních vrat...Dívenka s chlapcem..."Miluji tě"..."Mám tě rád"...První velká láska,je nádherná a sladká...Však velkou lásku odnesla voda...Je,nebo není to škoda?......Po letech u starých kostelních vrat...Vidíš zas milence stát.Dávná vzpomínka dá o sobě znát,když ti dva šeptají..."Miluji tě"..."Mám tě rád."
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: Snící čarodějka, Lady L, Divoženka1, TetaKazi, Kett, carodejka, ilona, labuť, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)