Pasu své sny
S postupem času,
který zanedbáváš
ráda své sny pasu,
o něž zakopáváš.
Našla jsem přátel klasu,
na které jen nadáváš
narůstaj jak vlas po vlasu,
co jen tak nevytrháš.
Nejde o nějakou chasu,
za koho mě pořád máš
narýsovanou maj trasu,
ze které stále jen utíkáš.
Běží jak na běžícím pásu,
tohle tak dobře neznáš
znamenaj pro mě spásu,
a ty s tím nic nenaděláš.
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Demedalex, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)