Negativ miminka
Anotace: plakal on ve snu svém
Neslyšíš?
Jak mi bije
hrdě,
srdce
v hrudi?
Neslyšíš?
když plní se
plíce s každým
novým
slovem?
Cožpak neslyšíš?
Kapky potu na těle
stékat,
při pomyšlení
na tebe?
Cožpak neslyšíš?
Tuhnout krev
v žilách
mých?
Neslyšíš?!
Ty, posmutnělá
s tváří bledou.
Táhni už!
Ze života,
nech jej být
svobodným.
Proč neslyšíš,
že trápím se
z tebe?
Proklínám tu první
myšlenku
věnovanou tobě.
Táhni už,
prosím.
Ani víno nechutná mi,
jak ztrpklo v ústech,
ze kterých vyšlo,
tvé
jméno.
Já nemám strach.
Cožpak neslyšíš?
Neslyšíš.
Tak tedy pojď,
já…
Ne!
Raději trpět
věčně
než nebýt; s tebou
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)