Na křídlech draka
Anotace: Legenda nebo spíše nezařaditelná úvaha
Jak dlouho trvá zkrotit draka?
Je to možné?
Zabít nebo ochočit...
Ne, ochočit nikdy, zkrotit snad, ochočit ne.
Být krotká...je to na celý život?
Zkrotit vášně a vidět dotyčného jinak, podvolit se
Využít přebytky energie, sílu, kouzlo, podělit se
Létat, ale ne daleko, nepálit, ale hřát
Jiskřit na cestu, proměnit sny
Ukázat slabá místa, uvěřit
Šupinami chránit to křehké
Je to na celý život?
Pohádky, pověsti, mýty zachovat
Uchránit tajemství,
předat ta svá nesmrtelnou kapkou krve
Na celý život
Ale neuhasit oheň v sobě
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Unyle Pěl
Komentáře (0)