Pes Sep sere rez
Pes Sep sere rez
Dnes.
Sen oči a nos
Dost opíjí
Ojíní osm očí a ok
Za rok
Jeleni.
Červení jsou
Karambólujou tím,
že,
nedrží je zemská tíže.
Za ušima je líže.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (2)
Komentujících (2)