Omluva
Anotace: Chvíle, kdy se Severus u vchodu do Nebelvírské společenské místnosti omlouvá Lili za své předchozí chování a snaží se vysvětlit, že ji nechtěl urazit.
Sbírka:
Život Severuse Snapea v básních
Vlasy v jednom ohni, celá nádherná,
ze smaragdových očí po tváři
slza stéká, cestičku vytváří
a padá na její kolena.
Svůj pohled na ni upírá,
plný prosby a lítosti.
Doufá, že mu odpustí,
vhodná slova snaží se vybírat.
Nechtěl být zlý, však emoce nezvládal.
Kéž by se předtím, kéž by se ovládal.
Posílá ho pryč, již netouží slyšet více.
Mizí ve stínu a jemu dohořívá všech nadějí svíce.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)