Mé "Já"
Anotace: Když se ráno probudím a...
Ráno probuzená stojím
u zrcadla.Odpověď nehledej
říká druhá strana.
Ptám se, proč přibyla mi
tam jedna vráska a pod
očima,je to sázka?
Stárneš mé krásné "Já"
Však nejsi jediná "Ta"
Tak namaluj konturu kolem
rtů.Na oči černý stín,pro
všední pohled dnů.
Řasy prodluž jen tak málo
Oční linky,ať je ti přáno
Být "Já" každé ráno
Pak vlasy spleť do copu
Ať ukážeš tetování osudu
Nasaď brýle co skryjí smutek
Chceš dnes udělat dobrý skutek?
Vyhni se mi, jsem Tvůj útěk...
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: jeduvka, Petbab, Jiparo, Koza, Agniezka, Niky88, Demedalex, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)