Osobní bilance
Pokání
papežská bula
Poznání
nejsem nula
Probuzení
z pýchy a předsudků
Povzbuzení
k zdravému úsudku
Volání
k poslání
Od nepaměti
toužím po dítěti
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)