My jsme přístav Amsterdam
Anotace: Přebásnění Jacquesa Bréla a jeho Dans le Port d'Amsterdam.
Drsný přístav Amsterdam,
plný mrzkých zvrhlých dam,
až přivážeš k molu prám,
zahraj s nimi melodram.
Shnilý přístav Amsterdam,
kde je všechno blud a klam,
máš-li šilink, kup si gram
a za další propij flám.
My jsme přístav Amsterdam,
obraz, jemuž chybí rám,
své vrhcáby nehraj sám,
napni plachty, dej se k nám!
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Heavy, CULIKATÁ
Komentáře (0)