Hvězdobraní
Anotace: Pojďme dnes spolu do nebe...
Pojďme dnes spolu do nebe......
Daruj mi Velký vůz
a já ti za něj seženu
heboučkou peruť věčných múz
Sundej mi z nebe Andromedu
a já ti za ni vykouzlím
co slovy říci nedovedu
Sežeň mi prosím Pastýře
a já ti srdcem zamávám
z nadpozemského vykýře
Ukradni ještě Jižní kříž
tu víru z nebes danou
ať naleznem v ní tajnou skrýš
... pak řeknem - Nashledanou
A v našem velkém království
posetém hvězdnou perletí
budem se v tichu milovat
než noc se s ránem vytratí
....
Už zní nám den a hasne noc
...paprsky slunce planou
tu tam je hvězdné království
...mám snad říct Nashledanou?
Zachraň mi hvězdu... jedinou
a vyřkni tak věrný slib
že ve chvíli, kdy zemře den
budu tě tu opět mít...
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)