Minuta...
Anotace: ale na určité rozhodnutí stačí pár vteřin
Máš minutu??
Řeknu ti co jsem chtěl
Posloucháš mě vůbec??
Tak snad abych zase šel
Co říkáš neslyším!!
To už je jedno...
...sbohem a odešel
.
.
.
Držíš minutu??
Za co...
No přece na něho
Měl tě rád a tobě to bylo jedno
A co se stalo??
Včera umřel, sebevražda
.
.
.
Posloucháš mě vůbec??
Tak snad aby jsi šla...
...koupit kytku, a věnovat minutu
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: Strixa, Anura, annuska, Slup, jakubisko, Cassée Moteur, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Niky88, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)