Obraz ve vědomí
Anotace: ..který se mu vrací, vymazat ho dá zřejmě práci..
Skutečná realistická představa
o holce, slečně se kterou chtěl žít
o holce, které říká: jsi ta pravá
o holce, vedle níž by se chtěl probudit
Má krásné jméno a nejkránější tvář
nádherné zvědavé oči a roztomilý úsměv
v srdci nosí jistojistě svatozář
jemu však zbyly jen vzpomínky a hněv..
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)