Pohodové období
Anotace: No přece-veselo:))
Pár drobných-kapsy děravé
batoh,kytara,nohy toulavé
plná čutora ohnivého pití
spokojenost času lehkého žití
slunce,oblaka,vlahý vánek
přinášeli denně poklidný spánek
lesem pěšiny pískem sypané
skýtaly čistotu krásy poznané
mech ustlal jehličí věnem rej
zahnal prožitkem lecjakou beznaděj
a bylo HEJ!
Přečteno 372x
Tipy 28
Poslední tipující: Antares, Vjeršotepec, Niky88, Paulín, toužím.jít.dál, Labanda, Oťas, Jiří I.Zahradník, Kars, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)