Anotace: mini
Jestliže se plaviti chceš tak loď poskytnouti mohu ostaně nic jinného nezmohu. Aneb dovolené ve dvou. Tédy abys rozuměla kanoe na prodej či zapůjčení oboje za 500 bez možnosti jejího vrácení aneb ji už nechci. Plavala a už neplave.
18.04.2010 22:42:00 | umělec2