Opustím tenhle den
Anotace: jarní deprese...
Konec se na nás řítí
jako meteorit
nemůžeš uprchnout
z deště pod okap
z bláta do louže líp
však čas se nechce hnout
v myšlenkách při tobě
a přitom v cizích světech
bloudím minulostí
pějíce o nevinných
květinových dětech
absurdní nechtěnosti
opustím tenhle den.
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: floreciente, ilona, enigman, Markéta Hl., slečna.závist, jaroslava anna, Mbonita, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)