Kreslený film
Jsem postavou v kresleném filmu,
jsem karikaturou vlastní duše!
Jsem fialový králík a k tobě slastně přilnu,
jsem fialový ďábel bez retuše!
Roztékám se, když prší z nebe štěstí,
roztékám se v kaluž mléka.
Roztékám se na předměstí,
Roztékám se - do kanálu tekutina vtéká.
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Petbab, rezina, CULIKATÁ
Komentáře (0)