Jen tak...
Anotace: Anotace: ! :ecatonA
Držet tě v náručí
do vlasů políbit
Jen tak...
Přitulit se s láskou vší
ve stínu hvězd tančit
Jen tak...
Rozzářit slunce pro tebe
nechat roztát všechen led
Jen tak...
Z oblaků hledět na sebe
v sirup proměnit jed
Z lásky...
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, labuť, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)