Krevní pouto
Krevní pouto postrádá radu,
jak dělit se o pocity má.
Každý z nich sedí..
ve svém nedobytném hradu
a steskem konejší svůj strach.
V tu chvíli se do duše tvé vkradu
a cítím,
co cítit se má,
protože ty jsi dušička snová,
pro kterou i nemožná dělat se dá.
Jsi mé pouto k životu,
polovina mého srdce zběsilého.
Jsi přece moje sestřička!
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, boomslang, CULIKATÁ
Komentáře (0)