Anotace: ne... fakt ne.
přečetla jsem to několikrát, několikrát změnila na dané téma názor a pak usoudila, že ten tvůj je krásný takový jaký je, protože je jenom tvůj :)
19.04.2010 07:19:00 | její alter ego
Četla jsem Romea a Jůliii, bylo to krásné a člověka to vzalo za srdce, ach ta láśka...má tolik tváří ale kde je v srdci smutek, tam nepřichází.
17.04.2010 13:15:00 | carodejka