já tě tak ráda čtu... a i když to vypadá,že tu nejsem... čas si vždycky najdu.
08.09.2010 13:52:00 | excited
Krásné i smutné pohlazení
je jako sen co všechno změní
samota družka naše věrná
a noc sametově černá
Hledáme ve tmě škvíru jasu
tak málo málo máme času
za každou krásnou chviličku
posílám ze slov kytičku.
17.04.2010 00:26:00 | carodejka