Radost
Anotace: Jen tak...někdy musí člověk být mladý alespoň v duši...
Chytla mě radost do drápů
začala řádit na chodníku
tančila kolem obchodů
tančila kolem úředníků
zavřela brány od smutků
pak zahodila klíč
a moje city prohnilé
zalehl smíchu chtíč.
Chytla mě radost do drápů
a začala řádit u silnice
tančila kolem kanálů
tančila kolem popelnice
zavřela brány od pláče
pak podala mi klíč
prý ať si depka odemkne
až bude ona pryč.
Přečteno 261x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, Kara Lee Exl, carodejka, ilona, Maro Deives, Kajaro, stravla, Kars, Divoženka1, Houda, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)