Mám sen
Mám sen
o pekle__které bude naším nebem
o světě__kde se denodenně sjedem
o místě__kde naše vůle bude zákonem
o zemi___kde si svou budoucnost vyberem
o pekle__kde peníze nebudou hrát roli
o světě__kde už nebudeme slzy ronit
o místě__kde se nebude vybírat vstupný
o zemi___kde budou jen lidi slušný
o pekle__z něhož nebude cesta zpátky
o světě__kde už nebudou žádný války
o místě__kde všichni budou hrát podle mě
o zemi___kde se na mě každý usměje
__Mám sen, který zůstane mým snem__
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Bean, blackoun
Komentáře (1)
Komentujících (1)