Bez citu
Anotace: bez citu nerovná se bezcitná
bloudí městem, tam a sem
od domu k domu, za nosem
vítr jí šlehá do tváří
pomalu dech z ní vyráží
utíká sama hlubokou tmou
ona a strach - zpěv o nich dvou
vítr jí cuchá černý vlas
vítr jí ničí zas a zas
vítr jí odvál ze srdce cit
vítr zas udělal to, co ON dřív
bez citu nerovná se bezcitná!
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Petbab, CULIKATÁ, Hloupá Květinka
Komentáře (0)