Mikeš
Anotace: Milé děti, ti lidé byli cikáni!
Okamžitě bez prodlení,
Mikeše vyřadit
Vždyť rasizmus z něj pramení,
nechte si poradit
Dovoluje on si páni,
lži jen o nás tvrdit
Ošklivě my jsme tam zváni,
to nás musí prudit
Nepravosti nerobíme,
knížku račte zničit
Jestliže se rozzlobíme,
začnem s vámi cvičit
Přečteno 346x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, BARBYE, Holis, s.e.n, Nút, Jiparo, bejbyyyy, Divoženka1, jaroslava anna, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)