jaro
Nastalo jaro
slunce svítí, v trávě voní luční kvítí.
Voda si bublá v potoce- kde prohání se ryby- jako vždycky po roce.
Nastalo jaro, všechno kvete
stromy, les i tráva- všechno volá sláva.
Budou nová mláďata, tak i malá ptáčata.
Jen se chmýří začepíří
budou všichni stejně staří
Komentáře (0)