Soul
Rozběhnout se ke slunci
nechat si ožehnout tváře
horkostí a stabilitou
budeme tu dýl
mnohem dýl
než by se mohlo zdát
znám tě z minulých životů
kdy jsme tančili salsu
spávali ve vysokých věžích
s plamenem v náruči
se vrhali vstříc novým dnům
možná mám něco společného
s okřídlenými vzpomínkami
přijď
pohlaď mě slunečním paprskem
ať porozumím.
Přečteno 373x
Tipy 43
Poslední tipující: Gabrielle, zelená víla, teď už nikdo, jedam, CRASH, Divoženka1, Kajaro, Kapka, Zorenka Ježková, Lady L, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)