Vytrvám
Jak poutníci zběsilí
jak jarní déšť
tak i já vytrvám
Do nocí do běsů
pravou nohou vkročím
Neohlédnu se zpět
nerad totiž odvracím tvář
Mlčky potokem krajinou
položím své tělo na znak
světlušek na nebi se zachytím
a přitáhnu se blíž
Jak poutníci zběsilí
jak jarní déšť
jednou se v léto proměním
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Elie, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)