Etapy v životě muže
Mladý muž, ještě než dospěje,
na první lásku než se pak usměje,
bývá vždy naivní.
Starší muž, už není v pubertě,
zamíří v klín nějaké pobertě.
Nyní je na i v ní.
V stáří muž, již není schopen
paměť už neslouží, ani ten Kraken.
Nyní je senilní (občas usíná na seně).
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, el viento, Zorenka Ježková, Kara Lee Exl, susana načeva, rezina, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)