Etienel
tvé jméno známější mi tisícera tváří
zasáhlo můj zrak a posměšně si září
rozlilo se po mé mysli a já pátral
a hledám dále ... kým jsi?
s touhou poznat tvář
jež jméno vyřkla
bloumám dále
a tvá ironická zář
se smíchem na mě mrkla
lehký smích
co nese se po tichém sále
děsí mě více
než největší hřích
jen porozumět co znamená
ve tvém jméně, v jednom slově
těch vět statisíce
Etienel
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)