Čekám
Anotace: a pak přestanu...
Já čekám jen na chvíli,
kdy slabý najde síly,
kdy chromý ujde míli,
kdy mrtvý skončí v cíli.
Já čekám jenom na den,
kdy čas rozbije kámen,
kdy žhář uhasí plamen,
kdy kacíř řekne amen.
A čekat budu i dál,
až skončí na zámku bál,
až odejde moudrý král,
a pak čekat přestanu...
Přečteno 457x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, al-pacino, Gabrielle, ilona, Patrik Mališ, CULIKATÁ, rezina, Roger, Mannon
Komentáře (2)
Komentujících (2)