Anotace: tak a teď mám dvě dobré vlastně nejlepší přítelkyně Ájíčka a pak internet nej přítelkyni Awali a obě my přispěli inspirací Ájíček tu inspiraci načala Awali dočala ;-) (obě na A)
Nádherná básnička:) A těch kamarádek si važ! Je super mít někoho tak blízkého;)
30.04.2010 06:43:00 | kleopatra.sedma
přátel a přítelkyň se drž! hýčkej si je a rozmazluj a někdy je i pokárej a až budeš potřebovat, poznáš kdo je vlastně jaký :) a čím je..
a teď jsem zapomenul co jsem to chtěl.. jo už vím :)) pardon.. Ty máš A-čka :) a mě se zas rozmnožily Veroniky, Romany a Zuzky každá tak 3x až 4x :)) čet se v tom vyznej, ne nadarmo se říká... kam čert nemůže... ;)
- nasadí Liter :)
21.04.2010 01:53:00 | blue