Anotace: ...psáno společně s Cassée Moteur, přes icq. opět takový menší freestyle, kdy člověk musí dávat z patra ;)...
To bude hlavně tím, že na to bylo tentokrát nálada:). Když budu v studovat v Praze, tak bychom se tam zase mohli sejít :)! Ale zatím je Vše ve hvězdách...
19.04.2010 13:51:00 | Cassée Moteur
děkuji J.P. :)
a k tobě Cassée:
myslím, že i ty jsi se hodně zlepšila oproti té minulé básni :)...njn, zatím jsme se viděli jen jednou...ale aspoň máme levnou náhražku -typu ajsíkjů- za osobní kontakt, ale ani to není někdy na škodu ;)
19.04.2010 00:11:00 | JohnyD.
Díky moc :). Bohužel nemáme moc možnost vídat se osobně, protože každý bydlíme na opačném konci republiky. Tak se aspoň snažíme tvořit po těch internetových komunikačních prostředcích :)
18.04.2010 21:21:00 | Cassée Moteur
I mne se tento skvost líbil, ale když se zamyslím,není báseň, kterou bych se zatajeným dechem nedokázal přečíst.Vše rukou psané Johny d. mě dostává dokolen.Jen tak dále mladý muži.A slečna byla taky velmi dobrá. :) J.P.
18.04.2010 17:22:00 | jakubisko
Tahle se nám povedla :). Mě osobně se moc líbí :) A to svá díla nemusím :D
18.04.2010 15:51:00 | Cassée Moteur