Jeje,Libuško...je v tom hodně smutnění...ty přípravy jsou na draka...není v tom klid,ale nervozita...ale pak by se to mělo uklidnit a v pohodě se sejít s těmi,s kterými chceme...a tak ti přeju,aby ti to vyšlo...!!!
Já si tedy taky kolikrát říkám,jestli se ještě vůbec umíme v klidu sejít...jestli si na to umíme udělat čas a jestli to chceme a umíme...myslím tak celkově všeobecně...!!!
20.12.2005 21:03:00 | Milano
Mourek zas vytihl myšlenku mou
bude vás plný byt..až všichni přilétnou :o))
20.12.2005 14:54:00 | šuměnka
Každoroční stejné přípravy, svou naléhavostí čas už vnukává obavy, zda člověk v tom shonu nepřehlédne přání blízkých...
20.12.2005 09:27:00 | Krtica
Jsou sice stále stejné a pokaždé úplně jiné.
Nestýskej - teď je vás určitě mnohem víc, než pět... jen se sejít.
19.12.2005 19:16:00 | Mourek